aantal 8 | hoofdgerecht | familietijd, kerst, weekend | | glutenvrij, lactosevrij
In Amerika kennen ze het als brisket, in Nederland noemen we het borststuk. Kook je voor een grote groep? Dit recept voor gestoofd rundvlees is dan ideaal! Je kunt er al een dag van tevoren mee beginnen en de volgende ochtend in de oven schuiven. Voorbereiden? Begin 1 dag van tevoren met het marineren van het vlees. Je kunt het vlees ook een dag eerder al bereiden. Warm het dan op de dag zelf in een pan met deksel op in de saus in de oven op lage temperatuur.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:10 minuten
oventijd10 uur
Totale tijd:10 uur 40 minuten
* Runderborststuk (brisket) koop je bij de slager, vraag of hij het vetlaagje deels voor je wegsnijdt.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gestoofd rundvlees met tomaatjes, harissa & balsamico-azijn