aantal 4 | hoofdgerecht | | | glutenvrij
Doordat de vis op het laatst nog wordt afgemaakt met boter en citroensap, krijg je een goddelijke combinatie. De chorizo en olijven geven net dat zoutige en de pit die het nog lekkerder maken.Maak ook: karbonade met biermarinade van de bbq
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
*Als je geen kleine courgettes kunt krijgen, neem dan grote courgettes, snijd ze in de lengte doormidden en de helften in plakjes. Yellowtail kingfish of konings- vis wordt sinds kort gekweekt in Zeeland. De vis heeft wit visvlees en lijkt qua smaak wat op geelvintonijn. Of kijk op goedevis.nl voor een andere duurzame keus.
RECEPTEN: DOMINIC SMITH | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS | FOTOGRAFIE: SFEERBEELD ERNIE ENKELAAR, OOF VERSCHUREN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geschroeide vis met courgette & groene saus