aantal 250 | hapje | doordeweeks | |
Pompoen is veelzijdiger dan je denkt. Ga eens voor de kleinere soorten: die zijn lekker zoet; en je kunt dan naast het vruchtvlees ook de schil en pitten gebruiken. ‘Iedereen heeft ongetwijfeld al recepten voor geroosterde pompoen en pompoensoep, dus ik geef je hier mijn recepten voor de afsnijdsels – en laten we die nóóit meer ‘afval’ noemen!’ Schillen en pitten zijn géén keukenafval, volgens Mike McEnearney. Van pompoenschillen en -pitten maakt hij superlekkere snacks.
Kooktijd:30 minuten
Oven15 minuten
Totale tijd:45 minuten
Recepten: Mike Mcenearney. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Lucy Tweed. Productie: Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde verse pompoenpitten