aantal 4 | bijgerecht, hoofdgerecht, simpel en snel | familietijd, feestelijk, zomer | | glutenvrij
Zin in lekker zomers streetfood, maar dan thuis? Ga voor deze geroosterde maïs met limoenyoghurt, pancetta en geitenkaas van Janneke Philippi. Door het roosteren krijgt de maïs een extra volle smaak. Hap lekker af!
Kooktijd:20 minuten
oven30 minuten
Totale tijd:50 minuten
TIP: Lekker met geroosterde aardappelpartjes
VEGAN TIP: vervang de Griekse yoghurt door plantaardige yoghurt en de feta door vegan feta
Sneller Grill de maïs op de bbq of in de grillpan in ± 10 min. gaar en bruin. Keer regelmatig.
Snelst Kook voor een nog sneller resultaat eerst de maïs in ruim gezouten water ± 3 min. Gril ze onder de ovengrill, of op de bbq snel in een paar min. aan alle kanten bruin.
Komt dit gerecht je bekend voor? Je herkent de foto misschien wel van de cover van het huidige julinummer van delicious. magazine, boordevol zomerse recepten, supersalades en eten voor op de camping. Meer lekkere recepten? Bestel het gloednieuwe zomernummer hier zonder verzendkosten.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde maïs met limoenyoghurt, pancetta en geitenkaas