aantal 4 | bijgerecht | familietijd, herfst, kerst, lente, najaar, voorjaar, weekend, winter | australisch, frans | vegetarisch
Extra supertip: als je aardappels kookt in water met baksoda en/of bakpoeder krijgen ze een ruwere buitenkant, waardoor ze extra goudbruin en krokant worden, maar wel lekker fluffy van binnen. Of ga voor deze geroosterde aardappels - zonder kaas, mét bacon en verse kruiden: waanzinnig krokante aardappels.
Kooktijd:35 minuten
oven40 minuten
*Als je aardappels kookt in water met baksoda en/of bakpoeder krijgen ze een ruwere buitenkant, waardoor ze extra goudbruin en krokant worden.
*Ga voor de lekkerste roquefort naar een kaasspeciaalzaak.
RECEPTEN: SAM & ELLIE STUDD | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY, BRETT STEVENS | STYLING, BEREIDING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde aardappels met roquefort