aantal 4 | bijgerecht | kerst, weekend | internationaal |
‘Zoete, goed gepofte groenten zijn ideaal bij gegrilde vis. Dit is een variatie op een heerlijk Mayagerecht van geblakerde zoete aardappels met een laagje honing. De gemalen, geroosterde pompoenpitten geven een contrasterende beet, terwijl de gedroogde kamille bloemige en kruidige tonen geeft. Heb je geen verse kamille die je zelf kunt drogen of kun je geen gedroogde op de boerenmarkt vinden, neem dan biologische kamillethee, die bestaat in feite uit gedroogde bloemen.’ Ook kastanjes kun je poffen. Hier lees je hoe!
Kooktijd:15 minuten
Oven1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten
Recepten & bereiding: Hartwood, Eric Werner, Mya Henry. Fotografie: Gentl & Hyers. Productie: Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gepofte zoete aardappels met kamille, honing & pompoenpitten