aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, weekend | internationaal, mexicaans | glutenvrij
Er zijn zoveel manieren om aardappels te eten, maar als je ze poft en dan vult, blijft de echte aardappelsmaak goed intact én voeg je naar eigen inzicht een subtiele vulling toe. Kies de meest geschikte aardappel, dat zijn de licht kruimige soorten.
Kooktijd:45 minuten
oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
RECEPTEN DOSIA BREWER FOTOGRAFIE WOUT HENDRICKX STYLING DEBBY DE MANGELAERE
VARIATIE 1 Chili con pollo: gebruik i.p.v. gehakt 200 g kipfilet in blokjes.
VARIATIE 2 Chili sin carne: gebruik i.p.v. gehakt vegetarisch gehakt. Of laat het gehakt weg en gebruik 1 extra paprika in een andere kleur.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gepofte zoete aardappel met chili con carne, salsa, koriander & kaas