aantal 4 | bijgerecht | | duits |
Je kunt ze zo uit het vuistje eten of ermee dippen. Maar waarom zou je als je van gewone radijs culinaire radijs kunt maken, vindt onze groentenvrouw Kirsten.
Kooktijd:20 minuten
Oven1 uur 20 minuten
Totale tijd:1 uur 40 minuten
Let op: begin 4 uur van tevoren, of nog liever een dag van tevoren met dit gerecht
* Mierikswortel is buiten het winterseizoen om bij sommige goedgesorteerde groentewinkels te koop. Geraspte mierikswortel is in potjes te koop bij de supermarkt.
Recept: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gepofte aardappels met kwark-radijsspread