aantal 4 | hoofdgerecht | | fusion, thais | glutenvrij
Zoet, pittig, kruidig, fris en vol... deze aardappel heeft het allemaal! Dosia geeft je ook nog een aantal variaties, dus scroll even door naar de notities onder dit recept.
Kooktijd:40 minuten
oven1 uur 15 minuten
Totale tijd:1 uur 55 minuten
VARIATIE 1 Gebruik i.p.v. kip 300 g tofoe. Doe de tofoe in dubbelgevouwen keukenpapier, leg er een plank op en verzwaar met een pan of conservenblikken. Laat 30 min. uitlekken. Zo wordt de tofoe steviger. Snijd de tofoe in plakken, marineer en grill ze om en om tot er grillstrepen ontstaan. Snijd in reepjes. Volg verder het recept.
VARIATIE 2 Gebruik i.p.v. 250 g biefstuk en snijd in reepjes. Marineer de plakjes en bak ze in de koekenpan met ½ el olie al omscheppend 1-1½ min. Volg verder het recept.
RECEPT: DOSIA BREWER, FOTOGRAFIE: WOUT HENDRIKS, STYLING: DEBBIE DEMANGELAERE
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gepofte aardappel met Thaise curry, pulled chicken, taugé en rode ui