aantal 6 | hoofdgerecht | | |
Janneke Philippi weet wat we willen: feesteten zonder gedoe, zoals deze gelakte balsamicozalm met krieltjes en een kruidige rodewijnsaus. Of doe jezelf – en de kinderen – een groot plezier en zet een grote schaal met paddenstoelen-pappardelle op de kersttafel.Haar hele menu staat in het kers(t)verse nummer van delicious. en bestel je hier.Voorbereiden: Maak 1 dag van tevoren het citroenkruim voor de krieltjes en bewaar in een luchtdicht afgesloten bakje. Bereid de saus voor tot en met het inkoken van de fond. Bewaar de saus afgedekt op een koele plek.
Kooktijd:40 minuten
oven30 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gelakte balsamicozalm met rodewijn-rozemarijnsaus