aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | australisch, internationaal | glutenvrij, vegetarisch
Donna Hay laat je doordeweeks eenvoudig heerlijk koken en met kerst is dat niet anders. ‘Neem een smaak of ingrediënt waarvan je weet dat je gezin er dol op is en gebruik je fantasie! Verander gewoon de presentatie of maak het in een nét andere combinatie en je wordt beloond met flexibele gerechten die passen bij elke stemming en in elk seizoen.’ Verrukkelijk & voedzaam, daar draait alles om bij Donna! ‘Geschroeid tot gekaramelliseerd diep goudbruin: dit is absoluut mijn favoriete manier om kool te eten. Met blakeren breng je kool op een fonkelnieuw, verrukkelijk niveau. Verse bietjes en kruiden zorgen voor een uitgekiende smaakbalans.’
Kooktijd:15 minuten
oven45 minuten
Totale tijd:1 uur
RECEPTEN & BEREIDING: DONNA HAY | FOTOGRAFIE: CON POULOS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gekaramelliseerde kool met bietjes-fetasalade