aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, vakantie, weekend, zomer, zomers | marokkaans, noord-afrika | glutenvrij, lactosevrij
Chermoula is een kruidige Noord-Afrikaanse marinade die je ook meteen als saus kunt gebruiken. Superlekker bij vlees van de barbecue, dat door een stukje vlammen-magie sowieso al extra goed smaakt. Het vleugje rook en die nét geschroeide grillstreepjes geven het vlees een ultiem zomerse boost. Dus steek je BBQ aan en ga voor die smokey perfectie! De rest van de zomer buiten koken? Met deze 42 recepten heb je inspiratie genoeg!
Kooktijd:40 minuten
marineren1 uur
Totale tijd:1 uur 40 minuten
RECEPTEN, BEREIDING: COLIN FASSNIDGE | FOTOGRAFIE: BRETT STEVENS | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gegrilde kip met chermoula