aantal 300 | | weekend | | glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch
Roer gefermenteerde honing als limonadesiroop door water of sprenkel over yoghurt, pap, haloumi, zachte blauwe of droge harde kaas. Lekker fruit voor in de honing: nectarines, perziken, bramen, granaatappelpitjes en kaki. Liever hartig? Laat dan groene chili-peper en gember (samen of apart) in de honing fermenteren. In honing gefermenteerde knoflook en nigellazaad zijn heerlijk in zoete marinade of over wortels met boter, noedels, dumplings, rijst of wokgerechten.
Voorbereiding:5 minuten
wachten4 dagen
Totale tijd:4 dagen 5 minuten
* Zie deliciousmagazine.nl/steriliseren
voor het steriliseren van flessen & potten.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gefermenteerde honing