aantal | borrelhap, hapje, hapjes, hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, herfst, najaar, weekend, winter | italiaans, mediterraan, midden-oosters | vegetarisch
Het is géén pizza, hield Noor vol toen ze het over deze ovengebakken polenta had, hoewel die toch echt op een enorme pizza lijkt. Het eindigde uiteindelijk met een hele reeks namen in de Testkeuken, zoals: ‘polenta-pizza’, ‘polizza’ of ‘polenta not-a-pizza’. Hij ziet er bijzonder lekker uit, met de gele en rode kleuren en de prachtige gouden randen. Serveer er een witlofsalade of een groene bladgroente bij. U kunt hem, als u wilt, glutenvrij houden door de bloem door glutenvrije bloem te vervangen.
Voorbereiding:15 minuten
Kooktijd:1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten
Yotam Ottolenghi, Noor Murad, Ottolenghi Test Kitchen.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gebakken polenta met feta, bechamel en za’atar-tomaten