aantal 6 | bijgerecht, hapjes | familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | aziatisch, japans | lactosevrij, vegan
Zet je tafel vol kleurrijke schalen met veel smaakexplosies en vraag iedereen die je lief is om te komen eten! Dit feestbuffet lokt jong en oud aan tafel. De internationale gerechten komen van over de hele wereld toch matchen ze wonderwel qua smaken en stijlen. Kruidig, opwekkend en vooral héél verleidelijk. Deze gebakken aubergine is toegankelijk en spannend tegelijk en helemaal vegan, dus fijn voor velen.Ook lekker... Deze feestelijke confit de canard-kroketjes!Voorbereiden: maak de aubergine en saus tot ± 1 dag eerder en bewaar afgedekt in de koelkast. Laat voor serveren op kamertemperatuur komen.
Kooktijd:30 minuten
oven20 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Mirin of Japanse rijstwijn koop je bij de ruim gesorteerde en Aziatische supermarkt.
RECEPTEN: MERIJN TOL | FOTOGRAFIE: ERNIE ENKELAAR | STYLING: MARIJN VISSER |BEREIDING: JULIE TEEKEN, TANJA DE HAAN (ASS.) | M.M.V. TAMEGROUTESHOP.COM EN SISSY-BOY HOMELAND | LOCATIE: PLANTAGE ROCOCO, VELZEN-ZUID (PLANTAGEROCOCO.NL).
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gebakken aubergine met knoflook, sojasaus, mirin & shiso