aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend, zomer | internationaal |
Dit gerecht zit bomvol smaak. De garnalen zijn heerlijk mals en fris terwijl de pastinaakmousseline juist die aardse smaken geeft. Deze combinatie zie je misschien niet vaak maar de smaak zal je verassen!Pastinaak kan ook in een salade! Bekijk deze bataat-pastinaaksalade.
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
Wijntip: de Catena Chardonnay. Zeer aromatisch en lekker vol van smaak, boter, ananas, gele appel en citrus in de afdronk.
* Bodypeel tijgergarnalen zijn rauwe garnalen die gepeld zijn, maar waar staart en kop nog aan zitten. Bij veel supermarkten te koop. Of neem gewone garnalen.
Tip: Steek een satéprikker in de lengte door de garnalen, dan bakken ze mooi recht. Verwijder de prikker voor het serveren.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | garnalen met pastinaakmousseline en kruidenolie