aantal 6 | dessert, nagerecht, taart, zoet | feestelijk, weekend | frans |
Er gaat bijna niets boven een Franse appeltaart: simpel, maar oh zó lekker. Deze komt uit onze Crunch to the max-productie. Verwacht dus knapperig bladerdeeg met sappige appeltjes.
Voorbereiding:1 uur
Kooktijd:50 minuten
Rusten1 uur
Totale tijd:2 uur 50 minuten
Tip: Weinig tijd? Gebruik kant-en-klaar roomboterbladerdeeg (diepvries). Stapel ± 400 g ontdooide velletjes op elkaar en rol uit tot je een cirkel van ± 30 cm Ø uit kunt snijden. Je kunt ook een rol koelvers bladerdeeg nemen.
© Benjamin Dearnley
styling David Morgan
recipes Georgie Esdaile
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Franse appeltaart: tarte fine aux pommes met ciderglazuur