aantal 6 | brunch, brunchgerecht, hoofd, hoofdgerecht, lunch, lunchgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst | midden-oosters |
Deze filopastei is niet alleen een beauty, maar ook een smaakbom! Hij doet het perfect tijdens een elegante kerstbrunch met een Midden-Oosters tintje. Wil je dit recept voorbereiden? Bereid de filodeegpastei 1 tot 2 dagen eerder, maar bak hem af op de dag zelf. Bewaar tot die tijd afgedekt in de koelkast.Tip: Houd je van pittig? Roer wat aleppo-peper of harissa door het gehakt.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
Recepten: Dosia Brewer,
Fotografie: Erik van Lokven,
Styling: Cyn ferdinandus,
Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | filopastei met lamsgehakt, nootjes en kaneel