aantal 4 | hoofd, lunch | doordeweeks, weekend | amerikaans | lactosevrij, vegan, vegetarisch
Tijd om lekker uit te pakken. Deze burgers zetten je zintuigen én kookkunsten op scherp, want met de bijbehorende ingrediëntenlijst wordt het alles behalve saai. Moeilijk? Nee, dat dan weer niet! Voor deze burgers gebruiken we glutenvrije ingrediënten. Wil je het hele gerecht glutenvrij maken? Kies dan ook voor glutenvrije burgerbroodjes. Zulke broodjes scoor je bij de biologische supermarkt; in de meer doorsnee winkels zijn ook normale bolletjes zonder gluten verkrijgbaar. Wees vooral niet zuinig met de mayo en gekaramelliseerde uien, die zorgen voor extra feestvreugde!
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
RECEPT JACOB LEUNG. FOTOGRAFIE MARK O’MEARA. STYLING MARIE-HÉLèNE CLAUZON. BEREIDING LUCY BUSUTTIL.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Courgetteburgers