aantal 4 | nagerecht | familietijd, kerst, pasen, weekend | italiaans |
Toetjes met een Italiaans tintje hebben een streepje voor. Of het nu lente is, zomer, of (net iets te) herfstig: deze glaasjes maken iedere dag beter!Janneke’s mascarponemousse met amaretticrunch en citroen is fris en tegelijkertijd heerlijk romig. Extra lekker: wat limoncello door de citroensiroop - wel uit de buurt van de kids houden dan.
Kooktijd:25 minuten
Wachten2 uur
Wijntip: de Muscat de Beaumes de Venise. Een dessertwijn met een zoete, fruitige smaak.
Tip: Doe 3 el limoncello bij de citroensiroop
Recepten & Styling: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi.
Bewerking: Dosia Brewer.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | citroen-mascarponemousse met amaretticrunch