aantal 8 | dessert, taart | | |
Ga je mee terug in de tijd? Dit was namelijk het allereerste recept - óóit - dat op de voorkant prijkte van delicious. magazine: een flensjestaart die niet alleen de looks heeft, maar al even gelaagd smaakt.Met de nieuwste editie (heb je de prachtige cover al gezien?) vieren we dat we al 15 jaar onze liefde delen voor alles wat met koken en eten te maken heeft. En bij zo'n feestelijk jubileum hoort natuurlijk een kleine terugblik. Want wat stond er eigenlijk in 2006 op de papieren delicious.-tafel? Nou, deze flensjestaart bijvoorbeeld, maar ook high-tea-achtige versnaperingen waar we nu van zouden huiveren, alleen al die styling, jikes! Nu maakt alles uiteindelijk een come back - of we waren destijds voorlopers - want 15 jaar later serveren we opnieuw een groente kerstmenu. Deze keer met de touch van Janneke: hasselback-pompoen, gebakken knolselderij met peperroomsaus en een gepofte aubergine met geklopte geitenkaas en maanzaad. Benieuwd naar de andere feestgerechten? Bestel het jubileumnummer hier.
Voorbereiding:2 uur
Kooktijd:1 uur 10 minuten
oven10 minuten
Totale tijd:3 uur 20 minuten
RECEPT: VALLI LITTLE | FOTOGRAFIE: IAN WALLACE | STYLING: DAVID MORGAN | BEWERKING: ELLEN VAN MO.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chocolade-flensjestaart