aantal 10 | gebak, taart | feestdagen, feestelijk, weekend | amerikaans |
Probeer deze chocoladeverleidingen vooral niet te weerstaan. Geef gewoon eens toe aan deze cheesecake bomvol chocolade.
Voorbereiding:50 minuten
Kooktijd:1 uur 50 minuten
koelen7 uur 30 minuten
* Dulce de leche is een dikke romige karamelpasta van gecondenseerde melk, een Zuid-Amerikaanse specialiteit. Zelf dulce de leche maken: zet een ongeopend blikje gezoete gecondenseerde melk in een pan met ruim kokend water en laat dit 4 uur zachtjes koken. Het blikje moet onder water staan, vul dus indien nodig de pan bij met kokend water en gebruik een gewicht om het blikje goed onder te laten staan. Laat volledig afkoelen voordat je het opent, er staat druk op. Geopend koel en afgesloten maanden houdbaar.
Recipes: Phoebe Wood,
Photography: Chris Court,
Styling: Kirsten Jenkins
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chocolade cheesecake met karamel