aantal 10 | gebak, nagerecht, taart, zoet | feestdagen, feestelijk, kerst, moederdag, pasen, vaderdag, valentijn, weekend | amerikaans, australisch, frans |
Met een laagje gesmolten chocolade met whisky en pruimen geef je deze briochetaart een totale make-over en een volwassen kick. Pas tevoorschijn halen als de kinderen al onder zeil zijn. Vast voor je volgende baksessie: chocolade cheesecake met karamel of pecan pie met chocolade en karamel.
Kooktijd:2 uur 20 minuten
intrekken/rusten1 uur 20 minuten
Totale tijd:3 uur 40 minuten
* Of neem melkbroodjes en snijd die doormidden.
* Hier zie je hoe je zelf easy custard maakt.
RECEPTEN, BEREIDING: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: CHRIS COURT | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chocolade-briochetaart met whisky en pruimen