aantal 6 | hoofdgerecht | familietijd, feestelijk, weekend | | glutenvrij
Dit gerecht is fantastisch als je het in de oven bereidt, maar het is ook spectaculair op de grill. In stukken, met alleen maar vleugeltjes of geregen aan spiesjes. Het recept is afkomstig uit het boek Bijzonder Simpel van Alison Roman. Meer recepten van Alison Roman? We deelden eerder deze gekaramelliseerde pompoen met kokosgremolata.
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:30 minuten
oven1 uur
Totale tijd:1 uur 50 minuten
Dat simpel niet saai hoeft te zijn, bewijst de New Yorkse chef en columnist van o.a. de New York Times keer op keer met haar kookboeken. Alison Roman noemt haar recepten ‘zeer uitvoerbaar’, wat inhoudt dat de ingrediënten makkelijk verkrijgbaar zijn, dat ze makkelijk te bereiden zijn en dat iedereen ervan geniet.
Lekker Thuis | Alison Roman | Uitgeverij Spectrum | € 27,99

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chili-kip met scherp-zure ananas van Alison Roman