aantal 14 | dessert, nagerecht, zoet | familietijd, feestelijk, weekend, zomers | amerikaans, australisch |
Voor koele toetjes hoeft de oven niet aan en dat is wel zo fijn bij zomertemperaturen. Je maakt ze makkelijk van tevoren en bewaart ze in je koelkast of vriezer. Perfect na een BBQ of een dagje strand of stad. Maak alvast wat ruimte vrij in de koelkast en het plezier kan beginnen. Deze cheesecakebars met passiefruit zijn de beste combinatie tussen spannend en zoet. Crispy basis, romige cheesecake en fris fruit on top!
Kooktijd:45 minuten
opstijven4 uur
Totale tijd:4 uur 45 minuten
*Gepofte rijst koop je bij ruim gesorteerde (biologische) supermarkten. Kokosroom is dikker en romiger dan kokosmelk. Het is te koop in de ruim gesorteerde supermarkt en toko. Gebruik eventueel het dikke deel van 2-3 blikjes kokosmelk. Laat de blikjes 1 nacht in de koelkast staan zodat je de room er makkelijk af kunt scheppen.
RECEPTEN, BEREIDING: GEORGIE ESDAILE, HELENA MOURSELLAS | FOTOGRAFIE: BRETT STEVENS, NIGEL LOUGH | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | cheesecakebars met passiefruit