aantal 4 | voorgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal | glutenvrij
Laat je gasten dit jaar versteld staan door jouw uitbundige keuze en grote gebaren! Zet ze even op het verkeerde been, verbluf en verwonder met deze carpaccio met cranberry- ‘kappertjes’.
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:45 minuten
marineren4 uur
Totale tijd:5 uur 5 minuten
* Zwarte rijst koop je in de ruim gesorteerde supermarkt.
Voorbereidingen: Maak de cranberry’s 1 week eerder en bewaar na 4 dagen in de koelkast. De gepofte rijst kun je 1 week eerder maken. Laat afkoelen en bewaar afgesloten op kamertemperatuur. De rode uien kun je 1 dag eerder maken en afgedekt in de koelkast bewaren. Laat op kamertemperatuur komen voordat je ze serveert.
Recepten: Hester de Goede, Fotografie: Ernie Enkelaar, Styling: Mirjam van der Rijst, Marijn Visser, Foodstyling: Oscar de Lint
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | carpaccio met cranberry- ‘kappertjes’