aantal 8 | bijgerecht, hapje | | italiaans |
Warme broodstengels gedoopt in een romige dip met een flinke snuf pit; daar wil je de dag toch mee afsluiten? Als je niet zo van sinaasappel houdt, kun je de zest prima vervangen door citroenschil of ander citrusfruit. VEGA TIP: vervang de ‘nduja of chorizo door vega(n) chorizo.
Kooktijd:35 minuten
oven + rijzen50 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
* Nduja is pittige, smeerbare Italiaanse worst, te koop bij (Italiaanse) delicatessen- winkels.
RECEPTEN DELICIOUS. FOOD TEAM. FOTOGRAFIE TOBY SCOTT. STYLING OLIVIA WARDLE. BEREIDING SOPHIE AUSTEN-SMITH, OLIVIA SPURRELL.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | broodstengels met 'nduja-sinaasappel-burratadip