aantal 20 | hapje | feestelijk, kerst | frans | vegetarisch
Niks gaat boven zelfgebakken brioche: zo zacht en smaakvol. Met deze prachtige briochekrans gaan we zelfs nog een stapje verder, want we serveren 'm met saffraan, rozemarijn en heerlijke gesmolten kaas. Gaat perfect samen met een Franse chardonnay en een citroen-appelchutney. Liever zoete brioche? Serveer het dan met warme aardbeien en honingricotta of maak een crumble-brioche met appels en bessen.
Voorbereiding:55 minuten
Kooktijd:35 minuten
rijzen3 uur
Totale tijd:4 uur 30 minuten
Recepten: Yvette van Boven. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Yvonne Jimmink. Productie: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | briochekrans met rozemarijn en vacherin mont d’or