aantal 4 | hapje, voorgerecht | feestelijk, kerst | italiaans |
Met slechts zes ingrediënten en 20 minuten zet jij dit feestelijke voorgerecht zo op tafel. Vind je de knoflookcrème iets te sterk smaken, roer dan geknipte bieslook en fijngesneden kervel door de crème fraîche.En voor daarna: ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maandzaadboter.
Totale tijd:20 minuten
Voorbereiden (1 dag van tevoren): Maak de gerookte-knoflookcrème en zet in de koelkast. Maal alvast de pistachenoten.
* In plaats van bresaola kun je ook naegelholt (ook wel nagelhout) nemen, dat is een beetje een Hollandse versie van bresaola.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bresaolarolletjes met gerookte-knoflookcrème en pistache