aantal | brunch, taart, zoet | familietijd, feestelijk, weekend, zomer | nederlands |
Een knapperige en iets chewy bodem, een smeuïge laag notenspijs, frisse fruitroom en vers zomerfruit bovenop: deze slof heeft het allemaal. Met dit recept bak je twee sloffen. Je kunt de al gebakken bodem zonder topping ook heel goed invriezen!
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:30 minuten
rusten1 uur
Totale tijd:2 uur
keukenmachine, 2 sloffen-ringen van 24x9 cm*, spuitzak met glad spuitmondje van 5-7 mm Ø + glad spuitmondje van 1-11⁄2 cm Ø
* Of gebruik 1 ring en bak de sloffenbodems na elkaar.RECEPT, BEREIDING: RUTGER VAN DEN BROEK | FOTOGRAFIE: SASKIA LELIEVELD | STYLING: ALEXSTYLING
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bosvruchtenslof met pistachespijs