aantal 18 | ontbijtgerecht | | brits, engels | vegetarisch
Het is belangrijk dat de pan goed heet wordt, dus gebruik geen anti-aanbakpan.
Kooktijd:45 minuten
rusten1 uur
Totale tijd:1 uur 45 minuten
*honing kun je evt. vervangen door agavesiroop.
Tip: Zo maak je crumpets in de oven. Verwarm de oven met een bakplaat erin voor op 180°C. neem de bakplaat uit de oven, zet de kookringen erop en leg in elke ring een klontje boter. schep 1 juslepel beslag in elke kookring. bak de crumpets ± 14 min. in het midden van de oven. haal ze met behulp van een mes uit de kookringen.
RECEPT: SAMANTHA COUTTS | FOTOGRAFIE: CHRIS COURT | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | boekweit-crumpets met kaneel en tijmhoning