aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | brits, engels |
Beef wellington is een gerecht waar je goed op moet letten tijdens het bereiden. delicious.friend Eke Mariën legt uit: 'Houd de kerntemperatuur van de beef goed in de gaten. Haal het vlees uit de oven bij 55 graden, het gaart altijd nog een beetje na.'
Voorbereiding:45 minuten
Kooktijd:50 minuten
rusten10 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten
Tip:
zet de wellington in de oven terwijl je het voorgerecht serveert.
Voorbereiden:
kan 1 dag van tevoren.
Wijntip:
merlotwijn van de Spaanse Costers del Segre, een betere navarra of rioja reserva.
PRODUCTIE: ELLEN VAN MOL | RECEPTEN EN BEREIDING: EKE MARIËN | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING DÉSIRÉE VAN DIJK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | beef wellington