aantal 6 | bijgerecht | | indiaas | vegetarisch
Met dit stap-voor-stap-recept bereik je altijd een perfect resultaat. Yoghurt maakt het deeg wat dikker en geeft een zachte structuur en rijke smaak!
Kooktijd:25 minuten
wachten1 uur 40 minuten
Totale tijd:2 uur 5 minuten
*Ghee komt voor in veel Indiase recepten. Het is geklaarde boter en kant-en-klaar te koop bij (Indiase) toko’s en natuurwinkels. Vervang evt. door arachideolie of een andere olie die je tot hoge temperatuur kunt verhitten.
RECEPTEN: MICELLE SOUTHAN | FOTOGRAFIE: JEREMY SIMONS | STYLING: MICHELLE NOERIANTO | BEREIDING: KERRIE RAY | VERTALING: MARTHE PHILIPSE | BEWERKING: DOSIA BREWER.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | basisrecept naan