aantal 6 | brunch, gebak, lunch, ontbijt, zoet | feestelijk, moederdag, pasen, weekend | |
Tja, wat serveer je tijdens een brunch of uitgebreid ontbijt? Hoe je het ook wendt of keert, deze babka’s met chocolade-hazelnootpasta en tahini vindt iedereen lekker, eet je zo uit het vuistje en zijn een treat voor iedereen.
Voorbereiding:1 uur 15 minuten
Kooktijd:35 minuten
rijzen8 uur 30 minuten
Totale tijd:10 uur 20 minuten
Als je een dag eerder aan dit recept begint, hoef je het deeg de volgende ochtend alleen nog maar te vormen, 30 min. na te laten rijzen en te bakken. Bak je de babka’s direct, laat het deeg dan bij kamertemperatuur in 45-60 min. narijzen tot het dubbele volume, en dan 30 min. rusten in de koelkast. Het zachte deeg is zo makkelijker te bewerken.
Fotografie: Kate Whitaker | Styling: Victoria Eldridge | Recepten: Jen Bedloe, Sophie Austen-Smith | Bereiding: Sophie Austen-Smith
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | babka’s met chocolade-hazelnootpasta en tahini