aantal 2 | hoofd, hoofdgerecht, lunch, lunchgerecht | doordeweeks, lente, weekend, zomer | internationaal | glutenvrij, lactosevrij, vegan, veganistisch, vegetarisch
A salad a day... Ja, ja… keeps the doctor away. Maar de échte reden dat je deze salade het liefst als lunch én avondeten eet, is dat hij gewoon te lekker is. Romige avocado fris je op met een dressing van tomaatzaadjes en bestrooi je met knapperige maïs.
Voorbereiding:15 minuten
Totale tijd:15 minuten
* Avocado-olie is bij biologische winkels, goed gesorteerde supermarkten en online te koop. Gebruik eventueel goede extra vergine olijfolie. Geroosterde maïs is bij Aziatische winkels, goed gesorteerde supermarkten en online te koop.
RECEPT MERIJN TOL, FOTOGRAFIE JEROEN VAN DER SPEK, STYLING CYN FERDINANDUS, BEREIDING VICTOR DE LAUNAY
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Avocadosalade met tomatendressing