aantal | zoet | herfst, najaar, weekend, winter | duits |
Met het bladerdeeg van Tante Fanny zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Verlekker je aan deze overheerlijke abrikozen-vanillespiraal.
Voorbereiding:20 minuten
Oven25 minuten
* Houd rekening met de tijd dat de abrikozen moeten wellen.
Tip: meet het weekvocht af en breng met eenzelfde hoeveelheid suiker tegen de kook. Laat de siroop 20 min. zachtjes koken. Schenk de abrikozensiroop in een schone fles, sluit en laat afkoelen. Lekker in yoghurt, door een fruitsalade en een scheutje in mousserende witte wijn. Tip: maak je abrikozenpuree extra lekker door er citroen- of limoenrasp of oranjebloesemwater aan toe te voegen.
Dit artikel is ontstaan in samenwerking met Tante Fanny
Bekijk deze video voor tips & tricks:
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | abrikozen-vanillespiraal met amandel