aantal 4 | hoofdgerecht, lunch | doordeweeks, weekend, zomer | | vegetarisch
Minta & Mae, alias M & M, zijn moeder & dochter en duiken graag samen de keuken in. Sinds Mae naar de middelbare school gaat, eet ze geen vlees meer, én dus koken ze vega. Niet met vleesvervangers, maar met seizoensgroenten, zoals bijvoorbeeld andijvie.
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
Recepten: Minta Nicolaï | Fotografie: Sophie van den Hoek | Styling: Annemieke Paarlberg | Bereiding: Jessica Lek
VEGAN TIP: voor een vegan variatie van dit recept vervang je de parmezaanse kaas en mayonaise door een vegan variant
Meer zomerse recepten
Dit recept komt uit het juni-nummer van delicious. Heb je 'm nog niet in huis? Bestel het nummer nu zonder verzendkosten via deze link.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aardappel-andijviesalade met mosterd-parmezaandressing