Mini-naan vul je met gegrilde aubergine, zoete mangochutney en zachte paneer. Lekker met frisse, Indiase katchumbasalade.
kooktijd25 minutesminutes
totale tijd25 minutesminutes
ingrediënten
2aubergines
2elolie
1tlgaram masala
8mini-naans
6elmangochutney + extra voor erbij
400gpaneer*,in reepjes
2takjes munt,blaadjes geplukt
1chilipeper,in ringetjes
30ggezouten cashewnoten,geroosterd en grof gehakt
katchumba
1kleine ui,fijngesneden
2tomaten,zonder zaadjes, fijngesneden
3snackkomkommers,in plakjes
½groene peper,in ringetjes
1takje munt,blaadjes in reepjes
snufjecayennepeper
sap van 1⁄2 citroen
instructies
Snijd de aubergine in plakken, bestrijk ze met wat olie, bestrooi met wat zout en gril ze in porties in ± 10 min. gaar. Draai halverwege en bestrooi met de garam masala. Bestrijk 8 naans met wat mangochutney. Leg 4 naans met de chutneykant naar boven en beleg met de aubergine. Verdeel de paneer erover en dan de cashewnoten, munt en rode peper. Dek af met de laatste 4 naans, chutney- kant naar beneden. Bak ze gaar volgens de gebruiksaanwijzing van het tosti- apparaat of bak in een koekenpan met deksel en keer ze halverwege voorzichtig.
Meng intussen alle ingrediënten van de katchumba met een snufje zout. Geef de naantosti’s met de katchumba en wat extra mangochutney.
Voedingswaarde:
calorieën: 652kcal
|
eiwit: 34g
|
vet: 22g
|
koolhydraten: 75g
auteur: delicious.
* Paneer is vegetarische, Indiase verse kaas. Je koopt het bij de ruim gesorteerde supermarkt, biologische of Aziatische winkels. Of maak het zelf: zie recept hierna.
RECEPTEN DOSIA BREWER, MERIJN TOL | FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.