aantal | hoofdgerecht | zomer | italiaans |
Tutti a tavola! Silvia Colloca deelt haar kikkererwtensoep naar Italiaans recept. Zowel aardse als zilte smaken proef je in deze wintersoep. Verras iedereen met deze variatie op de Hollandse klassieker die je in een half uur op tafel zet. creatief met kikkererwten: vegan kikkererwtenburgers
Kooktijd:30 minuten
* Venusschelpen koop je bij een goede viswinkel of op de markt. Of neem kokkels. Spoel de schelpen onder koud stromend water af, ze sluiten dan. Gooi geopende en kapotte exemplaren weg en kijk goed of er geen slijkschelp (schelp met modder erin) tussen zit, die kan je hele soep bederven.
Recepten: Silcia Colloca. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Vivien Walsh. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zuppa di ceci e vongole – kikkererwtensoep met venusschelpen