aantal 4 | nagerecht | weekend, zomer | midden-oosters |
Friszure abrikozen, crunchy amandelen, volzoete dadels en frisse munt combineer je met mooi rulle couscous: wij weten het al, deze zoete couscous met abrikozen ga je deze zomer nog vaak maken, want is heel verfrissend op warme dagen! Neem de tijd om de couscous te stomen, dan krijg je nog meer smaak.
Kooktijd:1 uur
Vriezen5 uur
Totale tijd:6 uur
*Heb je geen couscoussière? Dan kun je de couscous stomen in een fijne zeef. Leg een dubbelgevouwen theedoek tussen de deksel en de zeef, zodat er minder waterdamp kan ontsnappen.
Recepten: Yolanda van der Jagt. Fotografie. Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zoete couscous met abrikozen & dadels, met karnemelkgranité