aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | mexicaans |
Als je aan zoete aardappel denkt, denk je al snel aan sweet-potato fries. Deze zoete-aardappelchips is nét zo lekker! Voeg daar frisse tomatensalsa, romige avocado, kruidig gehakt en verse padrón bij en je hebt een heerlijke variatie op nacho’s.
Kooktijd:1 uur 10 minuten
Frituren20 minuten
Totale tijd:1 uur 30 minuten
* Dit gaat het best met een mandoline.
** Pimentón de la vera is gerookt paprikapoeder met een sterke smaak, te koop bij Spaanse delicatessenzaken, kruidenwinkels en mediterrane supermarkten. + Padrónpepers zijn groene pepers met een licht bittertje, minder heet dan jalapeñopepers. Ze zijn te koop bij mediterrane supermarkten. Kun je geen verse krijgen, vervang ze dan door ingelegde pepers uit pot.
Recept: Phoebe Wood. Fotografie: Alicia Taylor. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Colette Beyne
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zoete-aardappelchips met kruidig gehakt en tomatensalsa