aantal 4 | borrelhap, hapje, hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, najaar, weekend, winter | amerikaans, internationaal | glutenvrij, lactosevrij
Jannekes uitdaging is snel, makkelijk én lekker koken. In maart lopen de meeste bewaargroenten op hun eind en laten de nieuwe lentegroenten nog op zich wachten. Dan zijn zoete aardappels met eend een heel goed idee. Geen liefhebber van eend? Neem dan kip, bij voorkeur het vlees van de dijen, net zo lekker.Voor je vega(n) gasten maak je een schaal met deze: gepofte zoete aardappel met kruidenyoghurt. Dan is iedereen aan tafel gelukkig!
Kooktijd:30 minuten
oven4 uur
Totale tijd:4 uur 30 minuten
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zoete aardappel met pulled eend en koriander