aantal 4 | nagerecht | feestelijk, weekend | italiaans |
Niet zomaar sorbetijs met aardbeien, maar een écht sterrenijsje. Maak gerust een dubbele portie. Deze sorbet van rode wijn en aardbei is namelijk binnen een mum van tijd op! Bereiden ± 30 min. / invriezen ± 40 min. met machine, 4 uur zonder, in de vriezer.
Kooktijd:30 minuten
Invriezen40 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
* Een ijsmachine of zesteur zijn verkrijgbaar bij de betere kookwinkels. Indien u geen ijsmachine heeft, moet u rekeninghouden dat het ijs 4 uur moet opstijven in de vriezer.
Recepten: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Zo maak je sorbet van vanille en nectarine!