aantal 8 | hoofdgerecht | zomer | hollands |
Mr. Kitchen: ‘ ’s avonds maken we op het strand een authentieke Zeeuwse paella met o.a. kokkels, mosselen, Hollandse garnalen, tuinbonen en lamsvlees van Tholen. Dit vlees wordt ook wel pre-sale genoemd, vanwege de licht zilte smaak door het grazen dichtbij zee. Bij een prachtige zonsondergang eten we van unieke provincieproducten. Hier kronkelt het vruchtbare water zo dicht door ieders bestaan dat wij alle vertrouwen hebben in een duurzame toekomst. Zo kunnen nog meer generaties genieten van Zeelands Big five.’
Kooktijd:50 minuten
wachten30 minuten
Totale tijd:1 uur 20 minuten
Recept, foodstyling en tekst: Mister kitchen. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Sandra Kissels
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zeeuwse paella