aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, voorjaar, weekend | aziatisch |
Stomen is een van de gezondste manieren van eten bereiden. Ook fijn is dat gestoomde groenten fris van kleur en heerlijk knapperig zijn. Vlees & vis worden supermals en sappig. Stoom en proef dit zalm-nori pakketje! Meer maken met nori? Bekijk deze sushiterrine met pittige zalm eens!
Voorbereiding:25 minuten
Stomen8 minuten
Totale tijd:33 minuten
* Wasabipasta (tube) en norivellen (zeewier) zijn in de supermarkt en toko of natuurwinkel te koop.
* Teriyaki woksaus/marinade is te koop bij de toko of in de supermarkt.
* Geschikt voor elke stoommethode. Stoomapparaten of bamboestomers met meerdere lagen zijn hiervoor heel handig.
Productie: Maaike Koorman. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Desirée van Dijk. Foodstyling: Bart Stuart. Recepten: Katinka Huiskamp
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zalm-nori pakketje met voorjaarsgroente en wasabimayo