aantal 8 | hapje, voorgerecht | feestelijk, weekend | |
Begin 2 dagen of evt. nog iets langer van tevoren aan dit recept.
Kooktijd:15 minuten
Afkoelen/ intrekken1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten

* Voor dit recept kun je ook zalmforel- of regenboogforelfilet nemen. ** Golden syrup is bij ruim gesorteerde supermarkten en delicatessenzaken te koop, of online. Evt. kun je ook keukenstroop gebruiken, maar dat heeft een zwaardere melassesmaak en is donker. Mosterdpoeder is te koop bij delicatessenzaken, sommige supermarkten en bij winkels met Engelse ingrediënten. Of bestel het online.
Recepten: Mike Mcenearney. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zalm met stroop