aantal 4 | lunchgerecht, voorgerecht | doordeweeks | aziatisch |
Paksoi is een heerlijke bladgroente met lekkere bite omdat de stelen zo knapperig zijn. Het heeft een heel milde koolsmaak, is overal te koop en in veel gerechten te gebruiken, zoals in dit lunchgerecht met pittige paksoi en makreel. Heb je makreel wel eens gerookt in groene thee? Het geeft een hele subtiele rooksmaak!
Kooktijd:15 minuten
Oven12 minuten
Totale tijd:27 minuten
* Maanzaad is bij de toko en natuurwinkel, sommige mediterrane supermarkten en delicatessenwinkels te koop.
Dit kan ook met paksoi:
Recepten: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Jacqueline Pietrowski
Dol op vis? Bestel dan snel delicious. hét visboek. Ook leuk om cadeau te doen!
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zacht gegaarde pittige paksoi met makreel