aantal 4 | bijgerecht, hapje | | | glutenvrij
Yvette van Boven maakt heerlijke wortels met harissa-citroenyoghurtdip: 'Worteltjes zijn van zichzelf al erg lekker, maar met yoghurt en iets pikants komt de zoete smaak er nog meer uit. En dat groen, daar kun je perfect een olie van maken, nooit weggooien dus!'Nog meer koken van Yvette? Maak deze salade met perzik, avocado en crushed komkommer!
Kooktijd:10 minuten
grillen8 minuten
Totale tijd:18 minuten
* Harissa is Noord-Afrikaanse, gekruide peperpasta. Je koopt het bij mediterrane winkels en sommige supermarkten.
RECEPTEN, STYLING, ILLUSTRATIES EN BEREIDING YVETTE VAN BOVEN FOTOGRAFIE OOF VERSCHUREN BEWERKING DOSIA BREWER
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | wortels met harissa-citroenyoghurtdip