aantal 12 | gebak, nagerecht, taart, zoet | familietijd, feestelijk, herfst, najaar, weekend, winter | |
Deze muffins zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, ze zitten ook nog bomvol voedingsstoffen. Je maakt ze namelijk met wortels en haverzemelen! Haverzemelen zijn het buitenste laagje van de haverkorrel, die na het malen overblijven. Ze smaken heerlijk in deze muffins vol specerijen en wortels. Last but not least: het gemberglazuur geeft een fijne, eigenwijze kick!Probeer ook eens deze spicy wortelmuffins met hazelnoten en dadels.
Kooktijd:20 minuten
oven25 minuten
Totale tijd:45 minuten
FOTOGRAFIE: CHRIS COURT | STYLING: KIRSTEN JENKINS | RECEPTEN: SAMANTHA COUTTS | BEWERKING: TRUDELIES SCHOUTEN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | wortelmuffins met gemberglazuur