aantal 4 | nagerecht, zoet | feestelijk, kerst | nederlands |
Een luchtige zoete mousse, friszure frambozen en zelfgemaakte knapperige kletskoppen. Wat wil je nog meer?Verzorg jij meerdere avonden het dessert? Maak dan ook deze cranberry-meringuetaartjes met chocoladesorbet.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:10 minuten
koelen4 uur
Totale tijd:4 uur 50 minuten
Voorbereiden (2 dagen van tevoren): Maak de kletskoppen en bewaar in een koektrommel. De mousse kun je ook 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt met plasticfolie in de koelkast.
*In plaats van gevriesdroogde frambozen kun je ook verse frambozen nemen. Verdeel verse frambozen pas vlak voor het serveren over de mousse.
** Meng beide soorten sesamzaad zelf of neem maar 1 soort.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | witte-chocolademousse met frambozen en sesam-anijskletskoppen